Vándorful

Így váltsd valóra minden álmod

2016. október 21. - VáNDor

Szeretnél sikeres lenni? Nem kell mást tenned, csak követned ezt a kilenc egyszerű lépést:

dscf8244.JPG

  1. Készíts kívánságlistát! Vegyél elő egy papírt és egy tollat, és kezd el leírni, ami eszedbe jut! Ne gondolkozz túl sokat, képzeld azt, hogy bármit megtehetsz!
  2. Kezdd a legfontosabbakkal (egészség, biztonság, család stb.) ,és haladj a kevésbé általános és kevésbé fontos álmok felé! (lottóötös, örök élet, láthatatlanság stb.) Akár elkezdheted memorizálni is a kívánságokat.
  3. Minél hosszabb a lista, annál jobb! Ha úgy érzed kész vagy, nyiss meg egy böngészőt! Nézd meg, milyen idő lesz ma éjjel. Ha tiszta az égbolt, nyert ügyed van, ha nem, akkor keress egy helyet, ahol nem lesznek felhők! Vegyél egy buszjegyet oda! Hidd el, megéri!
  4. Éjszaka menj ki a szabadba! Fontos, hogy felhő- és fénymentes területet keress. Öltözz rétegesen, meg ne fázz!
  5. Nézz fel az égre! Megérkeztek az Orionidák, ma éjjel nagy csillaghullás várható, ezért tartsd kéznél a listát. Amikor meglátod az első hullócsillagot, ismételd el magadban a lista első kívánságát, és már ki is pipálhatod azt! A másodiknál, a másodikat, a harmadiknál a harmadikat, és így tovább. Ha sokáig kint maradsz és szerencsés vagy, akár 100 hullócsillagot is láthatsz. A következő napokban is megéri kimenni.
  6. Fontos, hogy senkinek ne mondd el, mit kívántál, mert akkor nem válik valóra!
  7. Tedd félre a listát, és kövesd a vándorful blogot, hogy tudd, mikor kell elővenned újra!
  8. Oszd meg ezt a bejegyzést. Sajnos brit tudósok bebizonyították, hogy ha ezt nem teszed meg, akkor minden kívánságod az ellenkezőjére fordul, kivéve, ha eleve az álmaid ellenkezőjét kívántad.
  9. Élvezd a sikert!

 

ugye milyen egyszerű?

A bejegyzés trackback címe:

https://vandorful.blog.hu/api/trackback/id/tr5511826591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása